martes, 3 de marzo de 2015

Els pòsters breu reflexió

A la passada classe com tots el assistents ja sabem, vam realitzar una exposició de pòsters, on cada grup podia tractar el tema que elegira. Els pòsters, tenien que ser auto explicatius i tindre un sentit tenia que transmetre, per a mi tenen que de una mirada te que cridar-te la atenció i que te fera introduir-te mes, no magradaben els pòsters on molta lletra col·lapsava les imatges i per a entendre tot tenies fixar-te molt.
Una vegada tots triarem el lloc del nostre pòster on pensàvem que anava a lluir mes començarem a observar els treballs realitzats per els companys, i després de observar-los tots jo hem quede en dos que son els que vaig a destacar i son dels que m'agradaria parlar.

Aquest es el pòster del grup 10:


                                             



 Aquest pòster hem crida molt la atenció, no sols per les imatges que impactaven molt, sino per el reforç visual i sonor. Tracta de com hi ha gent al mon que idolatra tant a les "Barbiee" i al "ken" que es volen transformar en ells, es realitzen un numero infinit de operacions de cirurgia estètica per a semblar-se a ells. I no sols aixo sino que aspiren a tindre la vida de la barbiee, hem crida molt la atenció perquè pensava que el esser huma havia evolucionat de una forma correcta, pero pots investigar i trobar-te casos com aquest que et poden deixar sense paraules.
 

El següent pòster que ma agradat amb diferencia es aquest, el del grup 11, que es titola "2 mundo diferentes pesonas". 














En aquest pòster podem trobar la evolució de una persona des de el seu naixement fins la mon interpretat en dos cultures diferents, va ser una manera molt original de presentar dos cultures i de explicar que tots som iguals que pasem per totes les etapes de la nostra vida sigam de un origen religió o creença diferent. El format llibre es molt original i pareix que realitzes una lectura de un llibre, el que es molt atractiu i una vegada llitges el que fica antens molt be la idea que volien transmetre.

Aquest son els treballs que jo destaque perquè son per al meu gust els que mes m'agraden pero tota la resta de companys a realitzat bons treballs on han plasmat les seves idees i inquietuds. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario